Clever Galaxy Z Fold 3 de la Samsung are o reducere de 500 de dolari chiar acum la Amazon


Fie ca este vorba de a cauta indicatii de orientare, de a conversa prin chat video cu prietenii sau de a fi surprins de emisiunile tale preferate in timp ce esti in autobuz, exista o multime de momente in care o tableta este mult mai convenabila in comparatie cu un telefon. Dar transportul a doua dispozitive peste tot nu este intotdeauna practic, mai ales avand in vedere faptul ca o tableta trebuie in mod normal sa o cari intr-un rucsac sau borseta (in cazul in care este o tableta de dimensiuni mai mici), ceea ce poate deveni usor incomod in timp. Ei bine, Samsung Galaxy Z Fold 3 este acel dispozitiv care iti ofera tot ce este mai bun din ambele lumi, atat din cea a tabletei, cat si din cea a telefonului mobil portabil, iar chiar acum de la Amazon, il poti achizitiona pentru 1.300 de dolari, ceea ce reprezinta o reducere semnificativa de 500 de dolari, de care poti beneficia indiferent de tara in care te afli in momentul de fata, cu toate ca transportul va fi putin mai greu in afara Statelor Unite, mai ales daca stai in Bucuresti sau in alte orase ale tarii si iti doresti sa achizitionezi aceasta tableta la oferta. In momentul de fata, stocul este limitat, insa vestea buna consta in faptul ca nu exista intocmai o data de expirare stabilita pentru aceasta oferta, cu toate ca ar trebui sa iei in considerare si faptul ca reducerile la cele mai recente telefoane dureaza rareori mult timp, asa ca iti recomand sa actionezi mai devreme decat mai tarziu daca speri sa obtii o tableta la acest pret. 500 de dolari sunt totusi 2340 de lei, deci cu mult peste un salariu minim pe economie la noi in tara. 

Aceasta oferta a celor de la Amazon este grozava in cazul in care cauti o modalitate simpla de a economisi bani pe un telefon nou. Cu toate acestea, daca ai un telefon, o tableta sau un smartwatch mai vechi de care nu mai ai nevoie, este mai bine sa faci cumparaturi direct de la Samsung, care ofera pana la 1.200 de dolari in credit de preschimbare avansat, scazand pretul la doar 600 de dolari. Patrick Holland de la CNET a revizuit Galaxy Z Fold 3 in august anul trecut (deci este posibil sa soseasca un model nou in câteva luni) si a descoperit ca functioneaza mai bine ca tableta decat ca telefon. Deci nu este chiar o situatie in care putem spune ca acest model aduce „ce-i mai bun din ambele lumi”. Acest dispozitiv pliabil are, totusi, foarte multe de oferit, si este singurul hibrid din clasa sa in acest moment.

Este echipat cu un ecran AMOLED uimitor de 120 Hz care are o diagonala de 6,2 inchi in modul telefon si una de 7.6 inchi atunci cand este in modul tableta. Modelul de baza vine cu 256 GB de spatiu de stocare sau poti face un upgrade la modelul de 512 GB, care beneficieaza, de asemenea, de o reducere de 500 de dolari chiar acum, iar ambele modele dispun de 12 GB de RAM. De asemenea, accepta conectivitate 5G si rezistenta la apa pana la aproximativ 1.52 metri. Aceasta este una dintre cele mai bune reduceri simple pe care le-am vazut din momentul in care acest dispozitiv a ajuns pe rafturi si pana in prezent, asa ca profita de aceasta oferta cat mai este posibil acest lucru, caci nu se stie niciodata can do sa expire.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *