Cel mai bun Fitbit


Daca ai nevoie de un smartwatch care sa iti urmareasca si sa te ajute cu antrenamentele tale sau daca vrei un ceas care sa iti monitorizeze sanatatea, compania Fitbit realizeaza unele dintre cele mai bune ceasuri care sa se descurce cu aceste 2 categorii. Exista o serie de modele, unele mai scumpe, altele mai ieftine, unele se concentreaza pe sanatate, altele pe fitness, iar daca nu sti care este un model potrivit pentru tine, mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune ceasuri Fitbit.

Fitbit Versa 3 costa 228 de dolari si este un model potrivit pentru fitness. Are un design foarte elegant si placut, are o carcasa din aluminiu, un ecran luminos si are functii si instrumente ce se potrivesc atat in utilizarea de zi cu zi, dar si pentru fitness si cateva pentru sanatate. Cu ajutorul sau se pot efectua plati, apeluri, are GPS, poate primi comenzi prin Alexa sau Google Assistant. Durata de viata a bateriei este in medie de 6 zile.

Fitbit Charge 4 costa 130 de dolari, are o interfata foarte simpla, ideal pentru activitatile zilnice, dar si pentru fitness. Este dotat cu GPS, potrivit pentru cei care alearga, se pot efectua plati, poate reda muzica. El poate sa masoare ritmul cardiac. Ecranul sau este monocrom, nu este color, iar durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile.

Fitbit Sense costa 279 de dolari si este potrivit pentru monitorizarea sanatatii, are GPS, ECG, pentru a masura ritmul cardiac, poate masura nivelul de oxigen din sange, nivelul stresului, sa urmareasca somnul. Dar, este potrivit si pentru fitness. Designul sau este similar cu Versa 3. Durata de viata este de pana la 6 zile.

Fitbit Inspire 2 costa 99 de dolari si este potrivit pentru monitorizarea sanatatii. Este subtire si usor, simplu de utilizat, are un buton lateral ce poate urmari ritmul cardiac si activitatea din intreaga zi, ofera peste 20 de moduri de antrenament, poate urmari somnul, iar din plicatie vei vedea datele. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile.

Fitbit Charge 3 costa 165 de dolari, nu are GPS, nu ofera acelasi control ca Charge 4, dar este potrivit pentru fitness. Ecranul este mai mare, dar este tot monocrom, dar poate sa urmareasca ritmul cardiac, ofera instructiuni pentru respiratie, urmareste si inotul. Durata de viata a bateriei nu este atat de buna ca a celorlalte modele si poate rezista in jur de 4-5 zile.

Acestea fiind spuse, daca vrei un ceas de la Fitbit, trebuie sa te decizi daca vrei sa fie mai buna la urmarirea antrenamentului sau la monitorizarea sanatatii. Exista o serie de modele, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar toate sunt foarte bune.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *