iPhone 13- zvonuri


Apple a lansat anul trecut mai tarziu seria iPhone 12 din cauza virusului, iar pana cand se va lansa noua serie iPhone 13 mai este o perioada destul de lunga. Cu toate acestea, pana acum s-au auzit destul de multe zvonuri cu privire la data de lansare, pret, specificatii, iar fanii au impartasit specificatiile pe care ar dori sa le vada in noua serie. Pentru a afla acest zvonuri si specificatii dorite, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

iPhone 13 se asteapta sa se lanseze in septembrie, cum se lansau pana anul trecut telefoanele de la Apple. Cat despre pretul pe care este posibil sa il aiba iPhone 13, se spune ca va fi similar cu cel de la iPhone 12.

Cat despre design, este posibil ca noul telefon sa aiba acelasi design ca seria iPhone 12. Daca anul acesta compania a introdus 4 telefoane in loc de 3, se asteapta ca seria iPhone 13 sa aiba tot 4 telefoane, adica iPhone 13 Mini, iPhone 13, 13 Pro si Pro Max. Dar, cu toate acestea, este posibil sa renunte la modelul Mini, pentru ca iPhone 12 Mini nu are prea multe vanzari pana acum. Tehnologia ecranului este posibil sa fie la fel ca la iPhone 12. Chiar daca se zvonea si despre iPhone 12 ca va avea o rata de actualizare mai mare, acest zvon este prezent si la iPhone 13. Alt zvon spune ca aceasta rata mare de actualizare va fi doar pe 2 modele ale seriei. Se zvoneste ca este posibil sa aiba o rata de actualizare de 240 Hz. 

Alt zvon se refera la faptul ca vor avea functia Always on Display ca telefoane Android. 

Decupajul de pe ecran se spune ca va ramane la fel, dar alte surse spun ca este posibil sa fie mai mic in aceast an.

Este posibil sa se introduca un senzor de amprenta sub ecran.

Se doreste ca iPhone 13 sa vina cu o actualizare mare a camerei, avand in vedere ca iPhone 12 are doar cateva modificari fata de iPhone 11.

Se doreste o durata de viata a bateriei mai buna. iPhone 12 nu are o durata de viata a bateriei la fel de buna ca iPhone 11.

iPhone 12 a avut un pret inital mai mare decat iPhone 11, iar iPhone 13 este posibil sa il aiba la fel de mare, de aceea ar fi de dorit daca ar fi un pret mai mic.

Modelele de baza au o un spatiu mic de stocare de 64 GB si se doreste eliminarea acestuia, fiind unul mic pentru anul 2021. S-ar dori un spatiu de 128 GB a modelului de baza.

Se doreste o alta modalitate mai eficienta de incarcare sau includerea incarcatoarelor in cutie.

Este de dorit ca iPhone 13 sa aiba intr-adevar o rata de actualizare mai mare.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *