Casti ieftine cu anularea zgomotului


Daca ai nevoie de o pereche de casti cu anularea zgomotului, doar ca esti ingrijorat pentru ca majoritatea castilor cu aceasta functie au preturi destul de mari, o sa vin cu o veste buna sa iti spun ca se gasesc si casti cu functia de anulare a zgomotului sub 100 de dolari. Doar ca trebuie sa ai in vedere faptul ca ele nu vor fi la fel de bune ca acele perechi de casti premium, poate ca sunetului nu va fi la fel de calitativ, contructia poate ca se va vedea ca este mai ieftina, dar acestea sunt sacrificiile pentru a mentine pretul mic. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti ieftine cu functia de anulare a zgomotului, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Anker SoundCore Life Q30 costa 80 de dolari, are un sunet foarte bun, este clar, basul este bine definit, iar functia de anulare a zgomotului este destul de buna pentru acest pret, doar ca nu se poate ridica la cel al castilor de la Sony sau Bose. Durata de viata a bateriei este foarte buna, rezista pana la 40 de ore si castile se incarca prin USB-C. In timpul apelurilor s-ar putea sa observe apelantii ca nu se reduce prea bine zgomotul. 

Anker SoundCore Life Q20 costa 50 de dolari, sunt foarte confortabile, elimina zgomotul destul de bine, calitatea sunetului este destul de buna, sunetul este bine echilibrat, clar, iar basul este puternic. Functia de anulare a zgomotului este eficienta si se descurca si in timpul apelurilor. Durata de viata a bateriei este de 40 de ore.

Tribit QuietPlus costa 80 de dolari, anularea zgomotului se realizeaza destul de bine si elimina destul de mult zgomot din fundal. Calitatea sunetului nu este prea buna, dar este decenta. Durata de viata a bateriei este de 30 de ore si se incarca prin USB-C.

TaoTronics SoundSurge 90 costa 55 de dolari, calitatea sunetului este buna, durata de viata a bateriei este de 30 de ore si se incarca prin USB-C. Anularea zgomotului se realizeaza bine, sunt confortabile, doar ca apelurile nu sunt punctul forte al acestor casti.

Panasonic RP-HTX90N au un design retro, deci s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor, dar sunt confortabile si usoare, calitatea sunetului este buna, elimina eficient zgomotul din fundal. Durata de viata a bateriei este de 24 de ore, iar o incarcare de doar 15 minute offera 2 ore jumatate de functionare. Castile se gasesc la 100 de dolari.

Prin urmare, nu toate castile cu functia de anulare a zgomotului sunt scumpe, se gasesc si modele mai accesibile, acestea fiind cele mai bune sub 100 de dolari, doar ca nu se pot compara cu modelele premium.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *