Casti sub 50 de dolari


Daca te-ai saturat sa descurci castile cu fir de fiecare data cand vrei sa le folosesti, poate ca ar fi timpul sa faci un upgrade la o pereche de casti wireless. Cu toate acestea, exista multe modele care sunt destul de scumpe, precum AirPods Pro. E bine, daca nu ai un buget atat de mare, nu trebuie sa te superi pentru ca exista unele modele de casti ieftine care sunt destul de bune. Asa ca, daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti sub 50 de dolari, te invit sa urmaresti descrierile de mai jos. 

Anker Soundcore Life P2 costa 48 de dolari, carcasa se simta mai ieftina, calitatea sunetului nu este atat de buna, avand in vedere pretul lor scazut, sunetul nu este atat de clar si basul nu este prea bine definit. Nu au comenzi tactile, ci butoane fizice, au 4 microfoane, dintre care 2 ajuta la reducerea zgomotului din timpul apelurilor care este destul de eficienta. Nu se pot incarca wireless, ci doar prin USB-C. Durata de viata a bateriei este de 7 ore si au o rezistenta de IPX7.

TaoTronics SoundLiberty 79 costa 47 de dolari, se potrivesc in urechi, calitatea sunetului este destul de buna, basul este amplu si in timpul apelurilor se descurca destul de bine si pot sa reduca zgomotul de fundal. Sunt impermeabile, au IPX8 si durata de viata a bateriei este de pana la 8 ore la volum moderat, iar carcasa mai ofera 32 de ore de functionare.

Fiil TX1 TWS costa 45 de dolari, calitatea sunetului este destul de buna, sunetul este clar, se potrivesc bine in urechi. Sunt rezistente la apa si la transpiratie, avand IP65. Durata de viata a bateriei este de 5 ore la nivel mai mare de volum si la 10 minute de incarcare rapida poti folosi castile timp de 2 ore. Castile au comenzi tactile. 

Letscom T19 costa 38 de dolari, sunetul este decent, basul este suficient de puternic, iar durata de viata a bateriei este de pana la 9 ore si sunt impermeabile, avand IPX8, se incarca prin USB-C, au functia de anulare activa a zgomotului si se descurca bine si in timpul apelurilor.

Earfun Free costa 36 de dolari, au Bluetooth 5.0, se incarca prin USB-C, dar si wireless, au IPX7. Calitatea sunetului nu este prea buna, este doar decenta, basul este destul de amplu, dar sunt potrivite pentru apelurile telefonice. Durata de viata a bateriei este de 6 ore la nivel moderat de volum. 

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless doar ca nu iti permiti un model atat de scump precum AirPods Pro, acestea sunt cele mai bune sub 50 de dolari, fiind decente. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *