Idei de cadouri de Craciun


Sarbatorile sunt mult mai aproape si inca sunt persoane care nu au idee ce pot darui de Craciun persoanelor dragi. In cazul in care si tu te numeri printre persoanele care nu au idei de cadouri pentru Craciun, ai nimerit bine, pentru ca in randurile de mai jos voi descrie care sunt unele dintre cele mai bune idei de cadouri, deci fii cu ochii pe ce va urma. 

Apple Watch SE costa 269 de lire sterline, are un pret destul de mare, dar este mai ieftin decat Apple Watch seria 6, chiar daca nu are toate functiile. Dar se poate folosi in antrenamentele de fitness pentru ca iti pune la dispozitie o serie de exercitii, poate masura ritmul cardiac, poti verifica notificarile. Seria 6 are pe langa aceste functii afisajul Alway on Display si ECG, deci nu pierzi prea multe functii.

Un incarcator wireless este o idee buna pentru cineva care si-a cumpara unul dintre telefoanele seriei Iphone 12 si doreste un incarcator mai mare decat MagSafe ce este pus la dispozitie. Nomad Pro costa 160 de lire sterline si se pot incarca pana la 3 dispozitive simultan. 

Castile Mixcder E10 costa 90 de lire sterline, sunt casti de tipul peste urechi, au functia de anulare a zgomotului, au suport pentru Bluetooth 5.0, iar conexiunea se realizeaza rapid, durata de viata a bateriei este de peste 30 de ore, iar cu o incarcare rapida de 5 minute vei obtine 3 ore de durata de viata. Calitatea sunetului nu este cea mai bune, dar este decenta, basul este destul de puternic. Carcasa are un efect de piele. 

Google Nest Audio costa 89 de lire sterline si acest model are 75% mai mult volum si cu 50% un bas mai puternic decat modelul original. Pentru ca are functia Media EQ, poate sa faca diferenta intre tipurile de muzica si poate avea si un rol de hub, astfel ca poate sa controleze si alte dispozitive inteligente din casa si are si Google Assistant.

Bose Frames Tempo este o pereche de ochelari ce are si boxe si costa 239 de lire sterline. Are cel mai mic si subtire sistem de boxe de pana acum si poate reda muzica, se pot efectua apeluri, se pot folosi asistentii vocali. Ochelarii are lentile sport polarizate ce se pot schimba, dar boxele nu au functia de anulare a zgomotului. 

Garmin Instinct Solar costa 300 de lire sterline, este un smartwatch ce foloseste energia solara pentru a se incarca, iar durata de viata a bateriei este de pana la 56 de zile. Este rezistent la apa, socuri, la caldura si poate sa urmareasca somnul.

Asadar, acestea sunt cateva dintre ideile de cadouri de Craciun ce iti pot fi utile.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *