Amazfit GTR 2- review


Produsele Amazfit se dezvolta din ce in ce mai repede si aceste ceasuri sunt unele dintre cele mai bune care se gasesc pe piata. Ele au o serie de caracteristici si se axeaza foarte mult pe durata de viata a bateriei, care poate sa reziste pana la 14 zile cu o singura incarcare. Are microfon si difuzor pentru a primi comenzi vocale, spatiu de stocare de 3 GB si se gaseste la un pret de 180 de dolari. Pentru a afla mai multe detalii despre acest ceas, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Amazfit GTR 2 are un senzor ce poate sa masoare ritmul cardiac, giroscop, accelerometru, senzor de presiune a aerului, senzor de lumina ambientala. 

Exista 2 versiuni, una sport si alta clasica, dar in principiu sunt la fel, au acelasi hardware, acelasi ecran de 1,39 inci. Versiunea sportiva este din aluminiu, iar cea clasica din otel inoxidabil. Ele vin la pachet cu niste curele diferite din silicon care sunt rezistente la transpiratie, pentru versiunea sport, iar la cea clasica este din piele cureaua. 

Este dotat cu un hardware nou ce este capabil sa masoare nivelul de oxigen din sange, poate detecta automat antrenamentele. Pe spate se prezinta si microfonul si difuzorul. Ceasul este usor si confortabil si se poate pastra pe mana chiar si in timpul somnului. 

Are un ecran AMOLED de 1,39 inci cu o rezolutie de 454 x 454 pixeli si atinge o luminozitatea maxima de 450 de nits. Ceasul are cateva butoane fizice care functioneaza foarte bine, cel de jos afiseaza obiectivul antrenamentului, ritmul cardiac, vreme, muzica, notificari, evenimente, cronometru, gasire mobil. Ceasul are 8 interefete din care poti sa alegi. 

Amazfit GTR 2 are o baterie de 471 mAh si este capabila sa reziste pana la 14 zile cu o singura incarcare. Are un chipset mai puternic si exista o functie care permite controlul vocal offline si nu exista niciun cuvant care sa declanseze asistentul vocal. Notificarile apar automat pe ecran. Ceasul permite sa primesti apeluri, doar ca nu poti sa apelezi tu pe cineva. Pentru ca aceasta functie sa se activeze, trebuie sa ai Bluetooth pornit pentru a se realiza conexiunea cu telefonul si sa intre apelurile pe ceas.

Ceasul este capabil sa urmareasca si somnul si 12 tipuri de activitati sportive, printre care ciclism, inot, alergare, alpinism, alergare pe banda, schi. Are si GPs care este util pentru activitatile de afara. Urmarirea somnului este mai greu de verificat, dar rezultatele afisate sunt destul de adevarate.

Prin urmare, Amazfit GTR 2 este un ceas foarte bun, are in plus o serie de functi noi, care sunt foarte utile, este dotat cu un procesor mai puternic, iar durata de viata a bateriei este una foarte buna.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *