Prime Day in Australia


Prime Day este perioada de reduceri de la Amazon si pentru prima oara de cand s-a creat acest eveniment, cei din Australia au pentru prima data un avantaj fata de ceilalti, iar avantajul se refera la faptul ca ai vor primi cateva ore in plus pentru a beneficia de reduceri, datorita fusului orar. Prime Day in Australia va incepe la miezul nopti pe 13 octombrie si se va incheia la sfarsitul zilei de 14 octombrie. Se afla la reducere o serie de dispozitive inteligente, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Amazon Echo Show 8 se afla la un pret de 159 de dolari si daca il cumperi vei reusi sa economisesti 70 de dolari. Amazon Echo Show 8 este cel mai bun afisaj inteligent pe care compania l-a putut lansa vreodata. Iar acum ca se afla la un pret atat de avantajos, trebuie sa te grabesti sa il cumperi daca te intereseaza acest dispozitiv si mai ales daca asteptai ca pretul sau sa se reduca. 

Echo Dot 3 plus Fire TV Stick Lite se afla acum la un pret de 89 de dolari si vei putea sa economisesti 49 de dolari. Este o oferta foarte buna si vei primi 2 dispozitive, difuzorul inteligent, dar si stick-ul pentru a avea Amazon pe televizorul tau, deci este o oferte de nerefuzat, asa ca trebuie sa fii pe faza ca sa il poti cumpara. 

Kindle Unlimited este un fel de Netflix, dar pentru carti, deci daca iti place ca in timpul tau liber sa citesti, probabil ca aceasta oferta ti se va parea pe cat se poate de interesanta. Kindle Unlimited se poate achizitiona gratuit pe o perioada de 3 luni, in conditiile in care este gratuit pentru o singura luna, iar apoi va trebui sa platesti lunar 14 dolari.

Audible este o varianta foarte buna de a asculta cartile audio, mai ales daca cititul nu este pasiunea ta. La fel ca la Kindle Unlimited, 3 luni sunt gratuite.

Amazon Echo Link costa acum 199 de dolari si vei putea economisi 100 de dolari. Acest dispozitiv este destinat pentru a uni sistemul de sunet din casa ta, deci daca esti un pasionat de muzica, poate ca te va interesa acel dispozitiv.

Amazon Echo Link Amp se gaseste la un pret de 309 dolari si poti sa economisesti 150 de dolari, asa ca daca vrei sa ai parte de un sunet foarte bun al muzicii, il poti cumpara.

Acestea fiind spuse, Prime Day se apropie cu unele dintre cele mai bune oferte, doar ca cei din Australia vor putea sa beneficieze de cateva ore in plus pentru cumparaturi, iar dispozitivele prezentate anterior sunt cateva dintre cele care se vor afla la reducere.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *