Noile iPad Air, iPad 8 si Apple Watch Seria 6


Apple si-a lansat cele mai noi dispozitive, dar din pacate fara Iphone 12. Si-a lansat cele mai noi iPad-uri si un Apple Watch seria 6. iPad Air are un ecran de 10,9 inci. Acum nu mai are butonul de ponire din fata,Touch ID se va afla pe butonul de sus, va avea un port USB-C, nu va mai avea Lighting. Procesorul este A14 Bionic, fiind un salt mai mare, de la A12 Bionic, care s-a introdus in 2018. Compania a introdus procesorul puternic pentru a face fata sarcinilor mai complexe, precum editarea videoclipurilor 4K sau jocuri de intensitate grafica mai mare. iPad Air va fi disponibil in 5 culori, argintiu, space gray, rose, verde si albastru deschis. Pretul va incepe de la 599 de dolari si va fi diponibil pentru vanzare luna viitoare. 

iPad de-a 8-a generatie are un pret care incepe de la 329 de dolari, iar pentru cei din domeniul educatiei va costa doar 299 de dolari. Tableta are un ecran de 10,2 inci, are aceeasi dimensiune de afisare si acelasi design hardware ca modelele anterioare si se va putea cumpara incepand de vineri. Aceasta tableta este dotata cu cipul A12 Bionic, fiind un salt destul de mare de la A10 Fusion pe care il are modelul anterior. 

Apple Watch seria 6 este noul ceas lansat de Apple. Acesta primeste o serie de functii legate de sanatate, pe langa functiile pe care le are pentru a fi un antrenor foarte bun de fitness. Poate sa masoare nivelul de oxigen din sange in 15 secunde. Apple a anuntat ca ceasul va avea si functia Fitness Plus, care ofera foarte multe antrenamente pentru doar 10 dolari pe luna. Ceasul va mai avea o functie care este potrivita pentru parinti, pentru ca vor putea sa configureze ceasul copiilor, pentru a le vedea locatia, pentru a controla cu cine vorbesc pe iMessage, iar acesta functie nu necesita ca un copil sa aiba Iphone. Ceasul se poate comanda incepand de marti si pretul incepe de la 399 de dolari. Ceasul va avea sistemul de operare WatchOS7. 

In cadrul evenimentului de lansare, Apple a anuntat si noile sale servicii care sunt incluse in iPad si Apple One. 

Cat despre noul Iphone 12, acesta este posibil sa se lanseze in luna octombrie. Acesta se astepta cu nerabdare, fiind primul Iphone care are tehnologia wireless 5G foarte rapida. Actualizarile recente vor fi puse la dispozitie catre toti utilizatorii de Iphone, nu doar pentru cei care vor avea Iphone 12. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o noua tableta sau de noul ceas, Apple Watch seria 6, poti sa te pregatesti sa le cumperi, fiind incorporate cu foarte multe functii utile.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *