Cele mai bune aparate de cafea


Pentru toti cei care nu isi pot incepe dimineata fara o cafea buna, aparatele de cafea pot face o cafea foarte buna. Sunt persoane carora nu le place cafea la espressor si o prefera pe cea la aparat. Daca vrei sa iti cumperi un aparat de cafea, doar ca nu sti care este cel mai bun, care face cea mai buna cafea si care este cel mai potrivit pentru tine, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune aparate de cafea si poate te va ajuta sa faci o alegere foarte buna. 

Oxo Brew 8-Cup Coffee Maker costa 170 de dolari, vine la pachet cu un cos pentru filtre, deci nu trebuie cumparat separat si cu o carafa termica in care se va scurge cafeaua. Aparatul este elegant, compact si face o cafea foarte buna. 

Bonavita Immersion Dripper costa 40 de dolari. Daca de obicei iti prepari prea multa cafea, acest aparat te va ajuta sa iti prepari doza exact de cafea. Aparatul produce cafea aromata, puternica si poate fi servita calda sau rece alaturi de frisca. Pe langa aparat va trebui sa iti mai cumperi filtrele si cafeaua. 

Bunn Velocity Brew BT costa 155 de dolari si este potrivita pentru cei care nu au mult timp la dispozitie dimineata si sunt mereu in graba. Acest aparat prepara cafeaua foarte repede, are o carafa termica, este din otel inoxidabil. O cafea se poate rezolva in 3 minute si 33 de secunde.

KitchenAid Siphon Brewer costa 200 de dolari si face o cafea foarte aromata, bogata, potrivita sa te trezeasca de dimineata. Are un design vintage, iar prepararea este bazata pe aburi si este foarte interesant sa urmaresti tot acest proces. Aparatul vine la pachet cu filtrele de hartie si cu un filtru reutilizabil din otel inoxidabil. 

Ninja Hot and Cold Brewed System costa 160 de dolari si poate realiza si spuma, vine la pachet cu o carafa termica si un filtru reutilizabil. Poate crea si bauturi mai reci, latte cu spuma de lapte, poate ajusta temperatura. Carafa poate sa pastreze cafea fierbinte timp de 2 ore. 

Oxo Brew Cold Brew Coffee Maker costa 50 de dolari si poate sa prepare cafeaua rece, fiind potrivit pentru cei care prefera cafeaua rece. Are o carafa din sticla. 

Oxo Good Grips Pour-Over costa doar 16 dolari. Poate sa prepare o singura portie de cafea, este usor de curatar si foarte usor de realizat. 

Acestea fiind spuse, daca si tu preferi cafeaua facuta la aparat, nu cea de la espressor, anterior am descris unele dintre cele mai bune aparate si le poti alege in functie de buget si in functie de aparatul care ti se potriveste cel mai bine. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *