Kit de alarma de securitate


Sunt unele zone in care sunt destul de des intalnite jafuri, spargeri ale caselor, iar daca te afli intr-o astfel de zone, un kit de securitate ti-ar fi de mare folos. Kit-ul de alarma de securitate pentru casa de la DIY a lansat un nou model care seamana foarte mult cu orginalul, doar ca are cateva modificari ale hardware-ului si costa tot 200 de dolari ca modelului dinaintea sa. Daca vrei sa iti cumperi un kit de alarma de securitate acest model ar fi unul bun, de incredere si util.

Aceste seturi variaza in functie de numarul de bucati, de la 5 bucati, care costa 200 de dolari, pana la 14 bucati, care costa 330 de dolari. Kit-ul cu 8 bucati care costa 250 de dolari include o statie de baza cu o sirena incorporata, o tastatura, un extensor, un detector de miscare si inca 4 senzori care se pot pune la usa sau la fereastra. Compania ring ofera un serviciu de monitorizare pentru 10 dolari pe luna sau un alt pachet pentru 100 de dolari pe an. Daca ai platit pentru aceste servicii, centrul va sesiza daca se intampla vreo infractiune si te va contacta, intrebandu-te daca tot este in regula. Daca nu este in regula si nu este o alarma falsa, chiar are loc o infractiune, acestea vor contacta politia in locul tau. Se mai pot adauga alte optiuni suplimentare daca ai nevoie, precum detectoare de miscare  care costa 30 de dolari bucata sau senzori pentru usa sau fereastra care costa 20 de dolari bucata. Ring mai vine si alte dispozitive care nu sunt incluse in niciun pachet, precum senzori de inundatie, un buton de panica avand rolul de a sesiza detectoarele standard de fum sau monoxid de carbon si iti va trimite a alerta daca vor porni alarmele acestea. Fiecare dintre aceste dispozitive costa 35 de dolari bucata. 

Kit-ul acesta de securitate mai functioneaza si cu alte dispozitive din casa ta precum o camera interioara audio sau video. Poti plati pentru a se stoca videoclipurile pe care e filmeaza acea camera in cloud. 

Daca o ai pe Alexa, cu ajutorul ei poti sa armezi sau sa dezarmezi, doar ca atunci cand ii vei cere acest lucru si ea iti va cere un cod secret de 4 cifre pe care trebuie sa il tastezi.

Ring a avut cateva probleme in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea, dar aceste probleme au fost eliminate.

Acestea fiind spuse, un kit de alarma de securitate este mereu bine venit la o casa, mai aes in cazul in care locuiesti intr-o zona frecventata de infractori. Ring are o serie de optiuni in ceea ce priveste conectarea la camerele audio sau video, compatibilitatea cu Alexa si posibilitatea de a-ti mai adauga sensori sau detectoare suplimentare la nevoie.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *