Iphone SE-review


Daca te gandesti sa iti cumperu un nou telefon si vrei sa fie un Iphone, dar totusi bugetul tau este mai restrans i nu ti-ai permite unul dintre ultimele modele de Iphone, ei bine, Iphone SE vine in ajutorul tau, pentru ca are un pret mic de 399 de dolari si are multe dintre functiile pe care le are Iphone 11 care costa 699 de dolari. El este cel mai mic telefon pe care Apple l-a lansat vreodata, are un ecran de 4,7 inci. Iphone SE este o combinatie intre designul Iphone 8, dar functiile si puterea de la Iphone 11.

Iphone SE are desginul clasic pe care l-au avut telefoanele pana la Iphone X. Designul, corpul, lentilele aparatului foto sunt la fel ca cele de la Iphone 8. Dar procesorul este Bionic A13, exact la fel ca procesorul de la Iphone 11, 11 Pro si 11 Pro Max. Dintre functiile care ii lipsesc Iphone-ului SE se numara, FaceID, are o singura camera de spate, nu are Modul de noapte si nici Deep Fusion. Camera frontala nu este la fel ca cea a telefoanelor din seria 11, dar este una decenta. 

Iphone SE are o durata de viata a bateriei buna, un procesor puternic si rapid, camera performanta de spate, este rezistent la apa si are suport de incarcare wireless si toate acestea la un pret de 399 de dolari. 

Camera de spate a Iphone SE are aceleasi specificatii ca Iphone 8, doar ca acum este combinata cu un procesor nou, puternic A13, care il face sa concureze cu cele mai bune camere de telefoane. Printre functiile camerei se incadreaza HDR, modul portret, filmarea rapida. Camera are un obiectiv de 28mm, in timp ce Iphone 11 are doua obiective, unul de 26mm si alta de 13mm. Iphone SE nu are unghiul ultra larg pe care il are Iphone 11, dar nu se poate spune ca ii vei simti lipsa prea mult. Daca vrei sa compari o poza facuta cu Iphone SE si una facuta cu Iphone 11 iti va fi destul de dificl sa vezi diferentele, pentru ca fotografiile sunt la fel de calitative. 

Modul portret pe Iphone 11 poate fi aplicat la oameni si la animale, dar modul portret de la Iphone SE este la fel ca la Iphone XR, functioneaza doar pe oameni. 

Bateria de la Iphone SE dureaza cat cea de la Iphone 8. SE a durat 15 ore si 45 de minute cu modul avion activat si cu luminozitatea la 50%. Ce este drept, rezultatele sunt mai bune decat la Iphone 8. 

Acestea fiind spuse, Iphone SE este un telefon ieftin (399 de dolari) si foarte performant, avand specificatiile de la Iphone 8 si unele functii de la Iphone 11, ceea ce il face un telefon foarte bun si ieftin.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *