Cele mai bune jocuri shooting pentru Android


In cazul in care iti plac jocurile shooting, iti prezentam o lista cu cele mai bune astfel de jocuri pe care le poti gasi pe Android.

HyperSentinel

Pret: 10 lei

Hyper Sentinel se desfasoara in mijlocul unei zone de razboi, cu diferite arme si nave indreptate in directia ta. Acesta este un joc de tip old schoo, bazat pe Uridium, unul dintre primele jocuri de shooting pentru PC.

Din fericire, Hyper Sentinel nu este la fel de complicat in comparatie cu acel joc – deai asta nu inseamnă ca vei avea un parcurs usor. Sunt in jur de 60 de medalii de achizitionat in cursul celor zece etape ale sale, si o gramada de adversari greu de invins. HyperSentinel este un joc simplu, pe stilul jocurilor shooting in vechile arcade.

Downwell

Pret: 12 lei

La inceput, in Downwell, s-ar putea sa  fi tentat sa impusti toate obstacolele, insa munitia se termina repede. Eventual, vei descoperi ca poti reincarca la aterizare si vei incepe sa sari din ce in ce mai mult. Insa mecanica jocului este suficient de avansata, astfel incat poti culege tot felul de recompense, te poti aventura in tuneluri pentru a gasi bonusuri si poti obtine  scoruri uriase odata ce descoperi secretele din spatele combinatelor.

Jocul ar putea parea un spectru ZX pentru Andoird, dar acesta este un blaster complet modern si extrem de interesant.

Death Road to Canada

Pret: 41 de lei

Death Road to Canada este un film zombie reincarnat intr-un joc shooting clasic. Eroii putin pixelati ai jocului sunt inghesuiti intr-o lume distopice, omorand zombie cu tot ce au la dispozitie, jefuind case si incercand sa nu fie mancati.

Parcursul jocului este complicat, prin definitie. Acesta incearca, in mod constant, sa-ti deranjeze ritmul și impulsul. In modul aventura, o decizie gresita poate fi remediata printr-un bug. In schimb, in modul challenge, cateva mini-jocuri de “asediu” pun jucatorul intr-un spatiu inchis, fata in fata cu hoarde intregi de zombie, cel mai adesea inarmat doar cu un baston. O arma extrem de practica si de utila impotriva unor numere atat de mari.

ATOMIK: RunGunJumpGun

Pret: 12 lei

ATOMIK: RunGunJumpGun trimite jucatorul intr-o lume in care acesta se plimba prin coridoare pline de extraterestri extrem de furiosi, inarmati puternic, in timp ce el insusi este inarmat doar cu un pistol mare. Acest lucru suna bine, pana in momentul in care iti dai seama ca pistolul este si singura metoda de a ramane deasupra acestor extrateresti.

Lucru care inseamna ca jucatorul ar trebui sa se inalte si mai sus, sa loveasca in jos, devind temporar vulnerabil la foc. Daca impusca in fata, acesta incepe sa se prabuseasca. ATOMIK devine, prin urmare, un joc de echilibraru, de gimnastica cu degetul, avand posibilitatea de a fi ucis in mod frecvent.

La fiecare moarte, jocul deruleaza nivelul, astfel incat sa poti incerca din nou si sa reduci imposibilitatea de a finaliza provocarile care dureaza doar 20 de secunde, fara a muri de zeci de ori mai intai. Iar la cat de complicat este jocul, dupa ce rezolvi una dintre provocari, te-ai putea considera un gamer mare.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *