Telefon nou sau resigilat


Atunci cand vrei sa iti cumperi un nou telefon, dar vrei sa fie de ultima generatie, sa fie cel mai performant, sa aiba cele mai noi functii si cea mai buna camera, trebuie sa ai un buget destul de mare, pentru ca acest telefon nu va fi deloc ieftin. De exemplu, un Iphone 11 Pro Max, poate sa indeplineasca aceste conditii, dar trebuie sa te asiguri ca ai un buget de aproximativ 6.500 de lei. Dar daca nu ai suficienti bani pentru a-ti cumpara telefonul pe care ti-l doresti, nu este cazul sa te gandesti sa iti cumperi alt telefon mai ieftin, pentru ca il poti cumpara resigilat si va trebui sa platesi cu 200-300 de lei mai putin decat ai plati la cel nou. Dar multe persoane evita sa cumpere un telefon resigilat, pentru ca le este teama ca vor primi un telefon nefunctional sau spart, ceea ce inseamna ca pe langa suma mare de bani pe care o cheltuie cumparand telefonul, ar trebui sa mai plateasca si reparatiile, ceea ce inseamna ca au cheltuit aiurea banii destinati pentru telefon. Dar, aceasta impresie este una gresita, acest lucru nu se poate intampla, iar pentru a lamuri ce inseamna un telefon resigilat si pentru a schimba aceasta parere gresita, te invit a urmaresti randurile de mai jos unde voi explica ce inseamna un telefon resigilat. 

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, il va folosi pentru o perioada mai scurta de timp si poate ca isi va da seama ca nu ii place, ca avea alte asteptari de la el, ca nu functioneaza asa cum si-ar fi dorit. In acest caz, ea are dreptul de a-l returna in perioada maxima de 30 de zile. Dar, inainte de a se accepta returul, se va verifica starea telefonului, iar daca telefonul nu se afla intr-o stare buna, returul nu va fi acceptat. Dar, daca telefonul este in regula, persoana isi va primi banii inapoi, iar telefonul va fi din nou expus la vanzare, dar cu un pret mai mic decat initial cu aproximativ 200-300 de lei. Deci, nu trebuie sa iti fie teama sa cumperi un Iphone 7 resigilat, de exemplu, pentru ca nu va fi spart. Poate ca pe parcurs va avea nevoie de o noua baterie la Iphone 7, pentru ca se va uza, dar bateria nu va fi uzata de la inceput, pentru ca a fost folosit o perioada scurta de timp. 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana pentru o perioada scurta de timp, acea persoana l-a returnat, iar pentru ca telefonul era in regula, a fost din nou expus la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial. Deci, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *