Selfie stick-ul- un accesoriu inedit


Dupa cum majoritatea stim ca primele lucruri care trebuiesc facut dupa ce ne-am cumparat un nou telefon este sa ne cumparam imediat si acesoriile care asigura protectia lui, spre exemplu o husa si o folie. Daca treci peste acest pas poti sa intampini probleme cum ar fi sa ti se sparga ecranul telefonului tau si daca ai un Iphone 6S Plus, schimbarea sticlei la Iphone 6S Plus pe toate mult mai mult decat te-ar fi costat o husa si o folie. De aceea aceste accesorii sunt foarte importante si trebuie sa le cumparam imediat dupa achizitionarea telefonului pentru a proteja telefonul si in acelasi timp pentru a economisi banii pe care i-am putea cheltui pentru schimbarea sticlei sau repararea telefonului. 

Legat de selfie stick, acesta este un accesoriu destul de popular si este foarte util atunci cand pleci intr-o excursie sau cand esti la un evenimente, pentru a realiza poze de grup mult mai usor, fara sa fie nevoie sa rogi pe cineva sa va faca o poza. Dar si cumpararea unui selfie stick necesita atentie pentru ca daca are o lungime mai mica, s-ar putea sa intampini dificultati in realizarea unei poze in care sunt mai multe persoane si nu vei putea sa le cuprinzi pe toate. De aceea trebuie sa te uiti neaparat la lungime si selfie stick-urile au intre 15 si 100 m si este indicat sa iti cumperi unul care are o lungime cat mai mare. Un alt aspect la care trebuie sa ai grija este suportul de prindere. Unele selfie stick-uri au un suport de prindere universal, iar altele nu si este posibil sa ai surprinderea ca nu se potriveste telefonului tau si trebuie sa te asiguri ca iti cumperi un selfie stick compatibil cu telefonul tau. 

Urmatorul aspect foarte important de care trebuie sa ti cont atunci cand iti cumperi un selfie stick este modul in care se face poza. Trebuie sa te asiguri ca selfie stick-ul are fie functia de bluethoot, fie un cablu USB care sa fie compatibil cu telefonul tau, in caz contrar nu vei avea o alta varianta in care sa realizezi pozele de grup cu ajutorul selfie stick-ului.  

Poate sa te ajute si o garantie a selfie stick-ului. In cazul in care se strica sa il poti repara sau sa poti sa il inlocuiesti fara sa mai cheltuiesti o alta suma de bani. 

Alte accesorii foarte utile pentru utilizatorii de smartphone-uri sunt incarcatoarele auto si bateriile externe care sunt folositoare mai ales in cazul in care nu te afli langa o priza ca sa poti sa iti incarci telefonul. 

Prin urmare, trebuie sa ti cont de aspectele mentionate anterior pentru a cumpara un seflie stick care sa functioneze si sa poti realiza poze de grup foarte usor. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *