Cele mai rapide telefoane din 2019


Daca vrei sa-ti cumperi un nou smartphone in functie de performanta sa, dincolo de capacitatea foto/video sau autonomia sa, clasamentul lunar de la AnTuTu ar trebui sa reprezinta o sursa destul de relevanta pentru a vedea exact ce telefon ti s-ar potrivi. In mod normal, acesta ar fi un tip lunar, insa avand in vedere faptul ca nu se va mai lansa niciun telefon spectaculos inainte de finele acestui an, putem considera acest top relevant pentru a determina care sunt cele mai rapide telefoane ale anului. Fara alte adaugiri, sa vedem topul.

Pe locul 1 se afla ROG Phone 2, cu un scor Benchmark de 496662. Nu este nici o surpriza, mai ales avand in verdere faptul ca acesta este un smartpone de gaming si ca este, ca specificatii, mult superior unui flagship obisnuit. Spre exemplu, este alimentat de procesorul Snapdragon 855 Plus de la Qualcomm, o versiune mult mai rapida a lui Snapdragon 855 si care nu este disponibila pentru multe modele de smartphone in momentul de fata. Si bateria telefonului are o capacitate de 6.000 mAh, ceea ce este una mult mai mare fata de cea pe care o au flagship-urile in mod obisnuit, din nou. Cu toate acestea, pretul sau este unul extrem de ridicat, desi mai ieftin ca cel al unui telefon pliabil. 

Locurile 2 si 3 sunt ocupate de OnePlus 7T si respectiv OnePlus 7T Pro. Sau cel putin versiunile de anul acesta ale celor doua smartphone-uri. Imbunatatirile care au fost aduse acestor modele sunt strict legate de performanta si capacitatea lor, si pe alocuri unele imbunatatiri de software pentru a permite experiente mult mai bune in legatura cu diverse optiuni. Ca sa nu mai mentionez si o camera foto imbunatatita considerabil fata de modelele de anul trecut,

In orice caz, OnePlus domina acest clasament, avand pentru fiecare dintre modelele sale mai semnificative lansate in ultima perioada cate o pozitie in clasament intre locurile 2 si 6. Cu alte cuvinte, compania chinezeasca, desi aflata in umbra unor producatori mult mai cunoscuti precum Huawei sau Xiaomi, reuseste sa dezvolte cele mai rapide telefoane de pe piata. Astfel, locul 4 este ocupat de catre realme X2 Pro, locul 5 de catre OnePlus 7 Pro si locul 6 de catre OnePlus 7. Intr-adevar, impresionant.

Si, ca tot vorbeam de Xiaomi, pe locul 7 se afla Redmi K20 Pro (Premium Edition). Este o editie limitata a modelului mid-range al celor de la Xiaomi, una mult mai performanta in comparatie cu telefonul original, care este si el unul dintre cele mai bune telefoane mid-range dezvoltate in iarna lui 2019. Asus ZenFone 6 2019 se afla pe locul 8, fiind al doilea telefon al companiei taiwaneze care se regaseste in top 10. Iar ultimele doua locuri sunt ocupate de catre Samsung si telefoanele sale Note Plus 5G, in functie de varianta de procesor care le alimenteaza (varianta cu Snapdragon fiind pe locul 9, iar cea cu Exynos pe locul 10).

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *