Detalii despre OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro Renders s-au scurs cu cateva ore inainte de lansare


Scurgerile OnePlus 7T si OnePlus 7T Pro nu se opresc in ciuda faptului ca, in momentul in care scriu acest articol, suntem la doar cateva ore distanta de lansarea oficiala. Informatiile recent scurse sugereaza faptul ca OnePlus 7T va fi disponibil in optiuni de culoare Glacier Blue si Silver Gosted. Scurgerile despre OnePlus 7T Pro, pe de alta parte, indica faptul ca acest model va aparea intr-o opțiune de culoare, aceea fiind Glacier Blue. Camerele de pe  spate ale lui OnePlus 7T sunt pozitionate diferit, in comparatie cu cele ale lui OnePlus 7T Pro. De reamintit mai e si faptul ca OnePlus 7 are o configuratie duala a camerei, pe cand OnePlus 7T va impacheta camere triple pe spate.

Atat tipsterul Ishan Agarwal cat si publicatia germana WinFuture, au publicat informatiile si pozele referitoare la aspectul telefonului. OnePlus 7T este un model cu un design waterdrop pentru camera frontala. Panoul din spate are un modul cu inel circular cu trei lentile asezate in interior intr-o maniera orizontala, iar blitul este asezat sub el, asa cum si cei de la OnePlus au aratat oficial. Asa cum am mentionat, leak-urile arata ca OnePlus 7T este disponibil in optiuni Glacier Blue si Silver Frosted. Raportul WinFuture spune, de asemenea, ca OnePlus 7T va prezenta un display cu diagonala de 6.55 inci (si rezolutia de 1080×2400 pixeli), cu afisaj de 90Hz, va fi alimentat de un procesor Snapdragon 855+ SoC si va avea o memorie interna 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. Configuratia tripla a camerei de pe spate consta intr-o camera principala cu un senzor de 48 de megapixeli, o camera cu unghi larg de 16 megapixeli si un al treilea senzor de 12 megapixeli. Ar trebui sa impacheteze o baterie cu capacitatea de 3.800mAh si suport pentru incarcare rapida.

Si, dupa cum spuneam si mai sus: scurgerile despre OnePlus 7T Pro, pe de alta parte, indica faptul ca telefonul va fi disponibil doar intr-o singura optiune de culoare, Glacier Blue, și ca are un design identic cu cel al lui OnePlus 7T, dar configuratia tripla a camerei este identica cu cea a predecesorul sau, OnePlus 7 Pro (2018). Ar trebui sa impacheteze o baterie cu o capacitate mai mare, sa fie alimentat de acelasi procesor Snapdragon 855+ si ambele telefoane ar trebui sa ruleze Android 10 direct din cutie. Evenimentul de lansare OnePlus 7T va avea loc astazi, incepand de la ora 19:00 IST, iar OnePlus TV se va lansa alaturi de cele doua telefoane. OnePlus TV fiind televizorul cu care compania chinezeasca urmareste o intrare si pe aceasta piata si sa faca competitie solida pentru cei de la Samsung si Sony, care domina autoritar piata atunci cand vine vorba de astfel de dispozitive.

Oricum, pana acum se stiu doar aceste detalii despre specificatiile telefonului, iar o recenzie mai detaliata urmeaza sa fie publicata dupa ce telefonul va ajunge, oficial, pe piata. Pentru ca recenziile la inceput nu sunt destul de detaliate. 

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *